1 | 2 | 3

Welkom bij de Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp. Op deze website leest u over onze doelen, de organisatie en hoe wij werken. 
 
Het doel van de SVSK is kinderen in nood te helpen; wij richten ons met name op het voormalige oorlogsgebied in Kroatië. In dit gebied zijn veel maatschappelijke problemen zoals etnische tegenstellingen, werkloosheid en armoede.
  
Met de projecten die wij uitvoeren wordt iedere keer iets bijzonder bereikt. Scholen staan hierbij centraal: door ons op de kinderen te richten bereiken we hele gezinnen, wijken en dorpen. Tegenstellingen en spanningen verdwijnen als kinderen weer met elkaar kunnen spelen, ouders spreken elkaar weer aan, er wordt samengewerkt terwijl dat eerst vanwege het oorlogsverleden niet mogelijk was.
 
Wij nodigen u via deze website uit kennis te maken met de SVSK. Als u na het lezen van deze informatie vragen of suggesties heeft, of ons wilt helpen, nodigen wij u uit te reageren via het responsformulier of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Donaties: NL90 RABO 015 66 79 043 t.n.v. SVSK Honselersdijk


Langs deze weg willen wij de vele donateurs, vrijwilligers en sponsors die het initiatief van de SVSK een warm hart toedragen bedanken voor hun bijdrage. Dankzij uw hulp kunnen wij kinderen in nood helpen!

 

De voorzitter, Ton van Bree.